Dit ben ik!

Guusje Martens, Hypnotherapeut

Mijn naam is Guusje Martens, hypnotherapeut en kindercoach. Mijn opleidingen volgde ik bij Hypenzo (voorheen NVTH) en BGL & Partners. Bijdragen aan persoonlijke groei vind ik geweldig! Ik zie het als mijn missie om zowel kinderen als volwassenen te faciliteren bij het zoveel mogelijk ontlasten en helen van zichzelf zodat zij optimaal in staat zijn hun potentieel te benutten en zij (weer) liefde en geborgenheid kunnen ervaren in hun leven.

Ik streef ernaar om therapie zo kort en efficiënt mogelijk in te richten en niet zwaarder te maken dan strikt noodzakelijk, dus zonder onnodige herbeleving. Uit jouw verhaal filter ik de ongewenste patronen en/of overtuigingen en samen gaan we op zoek in jouw onbewuste, d.m.v. spiertesten, naar de oorzaak en functie van het patroon of de overtuiging om het vervolgens te doorbreken en om te zetten naar jouw gewenste patroon of overtuiging. Mijn dienstverlening richt zich daarmee op inzicht en bewustwording én op verandering en heling op onbewust niveau.

In mijn praktijk maak ik dankbaar gebruik van de kwaliteiten van het onbewuste en zet ik alle technieken en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen, trainingen en eigen groeiproces in om jou vooruit te helpen op jouw pad.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak plannen? Bel of mail me vandaag nog!


  +31 6 53502123

  info@praktijkheelbewust.nl

  Bezoekadres: Bosbes 6, 5708 DA Helmond


KVK 66411408

 

nbvh-logo-wit

rbcz-wit-logo