Praktische informatie

Dienstverlening in de vorm van trajecten
Ik werk alleen nog op traject basis. Dit houdt in dat we een vastgestelde periode samen werken aan het door jou ingebrachte vraagstuk. De sessies duren doorgaans 45 minuten. Sessies kunnen fysiek en/of digitaal verzorgd worden. 

Vergoedingen
Praktijk Heel Bewust is AGB geregistreerd. Veel zorgverzekeraars verstrekken een vergoeding voor de kosten van individuele hypnotherapie uit de aanvullende verzekering. Via de volgende link kun je opzoeken welke vergoeding jouw verzekering verstrekt: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie. Even bellen met je zorgverzekeraar biedt vaak de gewenste duidelijkheid.

Verhinderd?
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een sessie onverhoopt niet door kan gaan. Het opnieuw inplannen/verzetten van een afspraak is altijd mogelijk, mits tijdig van te voren aangegeven. Afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos worden verzet binnen de periode van het traject. 

Klacht?
Ik doe mijn best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je een klacht? Bespreek deze dan eerst met mij, dan zoeken we samen een oplossing. Komen we er onverhoopt samen niet uit dan is het goed om te weten dat de praktijk valt onder het klachtrecht van de NBVH, het tuchtrecht van de RBCZ en dat de praktijk is aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG.

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak plannen? Bel of mail me vandaag nog!


  +31 6 53502123

  info@praktijkheelbewust.nl

  Bezoekadres: Bosbes 6, 5708 DA Helmond


KVK 66411408

 

nbvh-logo-wit

rbcz-wit-logo